WM Byg, din tag-ekspert – få et godt tilbud i dag!

Nyt tag eller tag-renovering

Start altid med at få et GRATIS TAG-TJEK!

WM Byg er tag-ekspert og tilbyder lægning af nyt tag – eller tagrenovering – lige fra tegltag, ståltag, skifertag, eternittag og tagpaptag.

Vi kan udskifte alle typer af tage og foretage renovering af eksisterende tage for private og erhverv i lokalområdet Næstved, Karrebæksminde, Enø, Mogenstrup, Præstø, Vordingborg, Haslev, Faxe, Skælskør og hele Sydsjælland.

Nyt tag

Du har måske besluttet dig for at få nyt tag på huset eller sommerhuset – men hvilken type tag skal du vælge, og hvad er den mest optimale løsning? Kontakt os på 2072 1414 så kommer vi forbi og giver taget et gratis tag-tjek og hører om hvad du kunne tænke dig. Vi har mange løsninger med i “tasken” du kan vælge i mellem og vi rådgiver om hvilke løsninger, der vil passe bedst til dit hus.

Mulighederne er mange – skal det være:

  • ​Nyt tegltag
  • Nyt eternittag
  • Nyt ståltag
  • Nyt skifertag
  • Nyt tagpaptag

Pris på nyt tag eller tagrenovering – hvad koster et nyt tag?

Det er naturligvis afhængig af hvor stort taget er, om der er kviste eller taget er afvalmet og selvfølgelig hvilken type tagbelægning du ønsker. Men ring 2072 1414 så kommer vi og giver dit tag et gratis tag-tjek, måler det op og gennemgår de muligheder eller løsninger du kunne tænke dig. Vi udregner et rigtig godt tilbud til dig, uden vi går på kompromis med kvaliteten og arbejdet.

Så kontakt os i dag og få et seriøst og uforpligtende tilbud på nyt tag eller tagrenovering.

WM Byg ApS er medlem af Dansk Byggeri og kan derfor give Byg Garanti. 

Skulle du mod forventning ikke blive tilfreds med det arbejde, du har fået udført, kan du glæde dig over at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.